Market Sectors

Sectoare de piata

Manipulare si relocari industriale

Relocararile industriale necesita transporturi de toate tipurile si operatiuni speciale de manipulare. Pe baza experientei acumulate, echipa noastra va ajuta cu cele mai bune solutii astfe incat operatiunea sa nu dureze mult timp si costurile financiare sa fie reduse. Un prim pas inainte de inceperea lucrarii este acela de a culege informatii de la client. Se inspecteaza amplasamentul viitoarei lucrari si impreuna cu beneficiarul se concepe modul de abordare al proiectului. Avantajul consta in fiabilitatea si manevrabilitatea automacaralelor de tip Hiab care pot lucra atat in interior ( hale) cat si in exterior. Transbordarea se realizeaza cu mijloace proprii ( Macara cu platforma) iar costul transportului ( vizibil mai mic) este inclus in oferta preliminara.

Constructii industriale si civile

Timpul este atuul care ne caracterizeaza in ceea ce priveste executia lucrarilor. Datorita mobilitatii automacaralelor de tip Hiab timpul alocat unei lucrari este micsorat. Asiguram lucrari pe santiere ( montare/demontare macara turn, ridicare si montare grinzi, ridicare/coborare, transportare cilere, montare panouri, cofraje, scoatere palplanse, etc), in hale industriale, de productie , depozitare, constructii speciale. Diferenta dintre noi si competitorii de pe piata este timpul si costul lucrarilor. Daca o liftare dureaza in genere cateva zile, prin intermediul automacaralelor noastre, timpul este in avantajul clientului.

Drumuri si poduri, Cai ferate, Energie

Oferim echipamente pentru lucrari publice sau private in domeniul constructiilor de drumuri, poduri si nu numai. Echipa noastra de profesionisti asigura lucrari de constructii si intretinere in zone industriale. Transportam, asamblam/demontam piese grele din industria de producere a energiei electrice.

Lucrari Kolaylik Vinc

Cateva dintre lucrarile reprezentative la care au participat macaralele Kolaylik Vinc.

Scroll to Top