Bucuresti
Bucuresti
0728 18 10 00 (non-stop) 0728 18 10 01/02 +4 021 222 25 50 [email protected]
Certificat
ISO 9001:2008
Cele mai bune
Macarale si automacarale
Numarul #1
Pe piata din Romania
DESCARCA PREZENTARE

Despre Noi

Cine este KOLAYLIK VINC SRL

Detinem singura automacara de 130 T tip Hiab de pe piata.

Despre Noi

KOLAYLIK VINC SRL este o companie cu capital privat, înființată în anul 2003, iar activitatea principală este închirierea de macarale mobile. Compania deține in prezent echipamente de la 20 T la 200 T certificate ISCIR.

Misiunea noastra:

de a ne afirma ca partener de incredere pentru toti clientii nostri.

Viziunea noastra:

de a deveni prima optiune a clientilor in alegerea unui partener loial pe piata inchirierii de macarale.

Ce ne recomanda

Compania noastra s-a evidentiat intotdeauna prin calitatea serviciilor oferite, promptitudinea cu care s-a raspuns solicitarilor si echipamentele bine intretinute.

Punctele forte care ne delimiteaza fata de competitorii nostrii sunt:
– calitatea serviciilor oferite
– cel mai bun raport calitate-pret
– parcul de automacarale Hiab, care pot lucra in spatii inchise, la inaltime joasa, chiar si de 5 metri; aceste utilaje fiind unice pe piata romaneasca.

Unicitatea lucrarilor

Experiența vastă în domeniul angajaților noștri, împreună cu echipamentele de calitate, fac din KOLAYLIK VINC SRL un concurent important pe piața de închiriere a macaralelor mobile.

Procesul

Procesul de inchiriere a utilajelor presupune o vizualizare gratuita a locatiei de catre unul dintre administratori, iar pe baza acestei vizualizari se intocmeste o oferta de pret cat mai exacta si convenabila ambelor parti.

Piata

Compania detine un segment mare al pieței, datorită diversității clienților și a naturii diferite a majorității lucrărilor. Ne recomanda calitatea lucrarilor atat pe plan national cat si international.

Fiabilitate

Macaralele de tip Hiab sunt fiabile din punct de vedere al mobilizării/demobilizării, datorita dimensiunilor reduse. Nu sunt necesare autorizații speciale de transport și pot ajunge rapid dintr-o locație în alta, acest lucru reprezentand un avantaj major pentru client.

Relocarea

Pentru serviciile de relocare si manevrare a utilajelor industriale grele folosim echipamente cris si role cu ajutorul carora suplinim de fapt, spatiul stramt in care o macara nu are acces.

Contracte

Pentru lucrarile contractate detinem asigurare in valoare de 800.000 euro, aceasta putand fi modificata in plus in functie de lucrare ( putem ajuge peste limita de 1.000.000 euro).

0+
Clienti
0
Proiecte
0
Ore Lucrate
0
Macarale